Pozdravljeni dijaki,

v tem prispevku vas želimo informirati, kako lahko v teh dneh, ko ni pouka komunicirate z učitelji in opravljate šolsko delo doma.

e-pošta

Nekateri učitelji vam bodo učno gradivo poslali kar po e-pošti. Sledite njihovim navodilom in izvedite vse potrebno kar vam bodo naročili.

e-učilnice

Za delo v spletnih učilnicah ŠC Nova Gorica potrebujete uporabniško ime in geslo. Prijavite se preko AAI prijave.

Vsak dijak dobi v prvem letniku ta podatek, če pa ste ga izgubili oz. pozabili naredite sledeče. V prijavnem oknu izberite Pozabljeno geslo

na kar se vam odpre novo okno za vnos vaših kontaktnih podatkov in sicer uporabniškega imena in e-naslova.

Če tudi tega ne veste, se obrnite na skrbnika Roberta Žagarja, ali pišite na podpora@scng.si. Pri tem se predstavite s polnim imenom in priimkom ter EMŠO številko, ter navedite kateri oddelek obiskujete v letošnjem šolskem letu in v katerem šolskem letu ste se prvič vpisali na ŠC Nova Gorica.

eAsistent  

Vsi dijaki imate dostop do eAsistenta. Če nimate podatkov (up. ime in geslo) za prijavo in se še niste prijavili, pišite svojemu razredniku, ki vam bo preko eAsistenta na vaš e-naslov poslal navodila in vstopne podatke. Tudi v tem primeru velja, da se predstavite s polnim imenom in priimkom ter EMŠO številko.

Office 365

Vsi dijaki imate možnost uporabe spletnega MS Office-a oz. t.i. Office 365. V kolikor nimate prijavnih podatkov se obrnite na skrbnika Klavdija Merviča. Tudi v tem primeru velja, da se predstavite s polnim imenom in priimkom ter EMŠO številko.

Uspešno samostojno učenje in delo doma.