Drage dijakinje in dijaki, spoštovani starši.

Skoraj je že tu 1. september in s tem začetek novega šolskega leta. Na žalost tudi letos ne bomo začeli normalno, pač pa se bomo morali prilagoditi trenutni situaciji. To pomeni, da bo pouk potekal po modelu B, podobno kot smo spomladi pouk zaključili.

V sredo, 1.9., boste dijakinje in dijaki 1. letnikov prišli na šolo ob 8.00. Na glavnem vhodu vas bodo sprejeli razredniki in popeljali do učilnic. Srečanje z razredniki bo trajalo približno 2 šolski uri.

Dijaki PTI oddelkov pridejo tudi ob 8.00, vstopajo skozi zadnji vhod z dvorišča in gredo direktno do učilnic po razporedu.

Dijaki ostalih letnikov pa pridejo ob 10.00 in gredo direktno v učilnice po razporedu.

Razpored po razredih

Ob prihodu v šolo in v šoli upoštevamo veljavne odloke vlade RS glede preprečevanja širjenja virusa COVID-19 in priporočila Nacionalnega inštituta za javno zdravje (NIJZ).

Ves čas zadrževanja v šolskih prostorih je obvezna nošnja zaščitne maske, razen pri športni vzgoji. Dijake prosimo tudi, da skrbite za higieno rok (umivanje ali razkuževanje – dozatorji so nameščeni na vidnih mestih).

V šolo pridete le zdravi. Če ste v karanteni, ostanite doma do njenega izteka in šele takrat pridete v šolo. O tem obvestite razrednika ali tajništvo šole.

Šolske malice prvi dan ne bo.

Želimo vam uspešen začetek šolskega leta.